Cele 3 zodii de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn isi doresc sa atinga mai mult decat sa viseze! Sunt zodiile care vor sa detina si sa acumuleze. Totodata, sunt caracterizate de o mare adaptabilitate si rabdare si, atunci cand isi propun ceva, cu siguranta reusesc! Cu toate ca au o doza mai mare de incapatanare, au si calitati care ii fac persoane agreabile, de baza.

 Iata 3 motive pentru care vei ajunge sa iubesti zodiile de pamant!

  1. Perseverente si adaptabile, ele vor duce la bun sfarsit tot ceea ce si-au propus, chiar si acolo unde altii ar fi abandonat de mult!

 

Se spune despre zodiile de pamant ca sunt incapatanate, dar acest “defect” nu este altceva decat o perseverenta dusa la extrem! Greu ai sa gasesti un semn de pamant dispus sa renunte la ceea ce si-a propus sa realizeze! Odata ce are scopul bine conturat in minte, ei sunt gata sa isi croiasca drumul cu mainile goale, daca va fi nevoie, numai pentru a materializa ceea ce si-au fixat ca scop!

 

2.Sunt transant de sinceri, se pot organiza foarte bine si sunt capabili sa faca planuri realizabile. 

 

Poti sa fii sigur ca un semn de pamant nu te va duce cu zaharelul! Ei vor fi intotdeauna sinceri, poate dureros de sinceri – pentru ca nu prea stiu sa fie diplomati si nu pierd timpul cu imbracarea adevarurilor mai putin placute in cuvinte pompoase. De aceea, ceea ce gandesc, ei vor spune fara menajamente. Urasc sa revina asupra planurilor, de aceea sunt foarte buni organizatori!

 

3.Zodiile de pamant sunt senzuale si dornice de contact fizic! 

 

Daca te place un semn de pamant vei sti imediat dupa tendinta lui de a te atinge. La o simpla discutie, el va incerca sa puna mana pe mana ta sau sa te mangaie. Daca vei sesiza acest lucru – poti sa fii sigura ca acel semn de pamant te place si isi doreste mai mult de la acea relatie.

 

Zodiile de pamant sunt zodii care pun mare pret pe contactul fizic, fiind extrem de senzuale. Se spune ca daca ai cunoscut un semn de paman si i-ai dat ocazia sa se deschida si sa fie el insusi deplin, nu il vei mai putea uita niciodata, fiind cei mai buni amanti sau amante.

 

Mai multe detalii gasestii pe Horoscopul-de-azi.ro, in articolele despre caracteristicile generale ale zodiilor.