Se presupune ca nunta ar trebui sa fie cel mai fericit eveniment din viata proaspetilor indragostiti. Cei doi tineri ar trebui sa fie in culmea fericirii, iar ziua in care se casatoresc ar trebui sa devina istorica pentru ei. Asa s-a si intamplat, insa ziua a devenit istorica pentru evenimentele negative petrecute in cazul acestor nunti.

Este vorba despre 5 dintre nuntile de cosmar ale lumii. Aici veti descoperi unele dintre cele mai bizare evenimente intamplate in noaptea nuntii sau in ziua casatoriei. Cititi articolul in continuare pentru a vedea despre ce este vorba.  

 

Situatie socanta in Yemen – mireasa moarta dupa noaptea nuntii

In Yemen sunt cunoscute situatiile absolut barbare in care se pot desfasura ceremoniile nuntilor. O mireasa de numai 8 ani a murit acum cativa ani in Yemen, dupa ce barbatul sau, in varsta de 40 de ani a intretinut relatii sexuale cu mireasa sa in noaptea nuntii.

A doua zi fetita a decedat din cauza unei hemoragii interne extrem de agresive. Acesta nu este insa singurul caz petrecut in Yemen. Inca o fetita de 5 ani a fost supusa unor adevarate perversiuni sexuale in urma nuntii de catre sotul ei, mai mare de 30 de ani.

De altfel, peste 25% din femeile din Yemen au parte de astfel de tratamente in noaptea nuntii.

 

Divort si process dupa noaptea nuntii

O alta mireasa s-a trezit dupa noaptea nuntii cu o scrisoare de la sotul ei, in care era descrisa procedura de divort si faptul ca ea va fi actionata in instanta pentru suma de 20.000 de dolari. Motivul? Sotul a avut timp sa o descopere, dupa noaptea nuntii, in dimineata imediat urmatoare, nemachiata. Ceea ce a vazut l-a terifiat pe barbat si acesta a decis sa ia masuri.  

Astfel, o noapte focoasa si o nunta de vis s-au transformat intr-un proces si in fuga dupa despagubirile de 20.000 de dolari cerute de mire pentru socul sau psihologic.

 

Ruleta ruseasca in Rusia anului 2010

In anul 2010, in timpul unei nunti, unul din invitati a acceptat celebra provocare a rusilor si a jucat ruleta ruseasca. Nici nu a oferit timp DJ-ului prezent sa instaleze suspansul cu o melodie specifica, iar acesta a apasat pe tragaciul armei.

Sfarsitul a fost unul cu adevarat tragic pentru el, arma fiind incarcata. Norocul sau a fost ca arma era echipata cu gloante de cauciuc. Chiar si asa, barbatul s-a zbatut intre viata si moarte pentru o perioada indelungata.

Mireasa arestata la propria nunta

Da, stim ca pare socant, insa veti vedea ca mai socant decat intamplarea in sine este motivul acesteia. Mireasa Sharon Hancox, o lesbiana in varsta de 40 de ani din Marea Britanie a trait clipe de cosmar la propria nunta. Aceasta si-a petrecut noaptea nuntii intr-o celula, dupa ce a fost arestata la propria nunta pe motiv ca si-a marit sanii si si-a expus bustul in fata unui bodyguard.

 

Un DJ de nunta nu este mereu o bucurie

Un DJ de nunta nu poate fi mereu un semn pozitiv pentru nunta ta. Mai ales cand acesta este jefuit in plina nunta de cavalerul de onoare. S-a intamplat in Houston, in Statele Unite. Cavalerul de onoare s-a apropiat de DJ si l-a impins pe acesta de la platane, fiind sub influenta alcoolului, pe motiv ca voia sa schimbe muzica.

In cele din urma, dupa o altercatie, DJ-ul a iesit un pic sifonat si a reusit sa se retraga din sala. Insa cand s-a intors, echipamentul sau, alaturi de portofel si toate bunurile ce se aflau in boxa de staff disparusera. Cavalerul de onoare a reusit sa gaseasca metoda perfecta prin care sa se razbune pe Dj, asa incat a ales sa-l jefuiasca.

 

Acestea sunt doar 5 dintre cele mai nefericite intamplari de la nunta. S-au mai intamplat de-a lungul timpului multe alte cazuri, unele mai grave, altele mai mult comice. Voi stiti vreun astfel de caz sau aveti cunostinte care au avut parte de astfel de experiente in noaptea nuntii sau in cea mai fericita zi din viata lor?