Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.00, pe raza comunei Năsturelu din județul Teleorman. Trei tinere cu vârste între 17 și 19  ani au murit, iar a patra a fost transportată la Spitalul Județean Alexandria.

Conform IPJ Teleorman, în noaptea de 6 mai, în jurul orelor 02.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul ca pe raza comunei Năsturelu a avut loc un accident rutier. In baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fata locului și au constatat următoarele: în timp ce o tânără de 19 ani din Zimnicea conducea un autoturism pe DN5 C, la intrarea în comuna Năsturelu, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în partea stângă.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto și a altor doua tinere, în vârstă de 17, respectiv 19 ani, precum și rănirea grava a unei alte tinere în vârstă de 19 ani, toate din Zimnicea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa, urmând a se propune soluție prin Parchet.