Interval de valabilitate: 22 ianuarie, ora 11 – 22 ianuarie, ora 20
Fenomene vizate: intensificări susținute ale vântului, local ninsori viscolite
Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat în județele Brăila, Ialomița, Călărași, local în județele Buzău, Tulcea, Constanța și în sudul județelor Vrancea și Galați, vântul va continua să prezinte intensificări susținute, cu viteze la rafală de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.
În estul și sud-estul Dobrogei precipitațiile vor fi la început sub formă de ploaie cu tendință de transformare spre orele serii în lapoviță și ninsoare, iar rafalele vor atinge temporar 65…70 km/h.

      Notă: În cursul zilei de luni (22 ianuarie) va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, estul Olteniei și pe arii restrânse în Moldova, Transilvania și în zonele de munte.
În județele din estul Munteniei, precum și în cele din Dobrogea vântul va mai avea intensificări și în noaptea de luni spre marți (22/23 ianuarie), cu viteze de 45…55 km/h, iar pe litoral 60 km/h, spulberând zăpada.
Vremea va deveni geroasă în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi, îndeosebi în nordul, centrul și nord-estul țării.

SURSA:ANM