Irina Tănase a publicat pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de șeful PSD într-o fabrica de ceasuri exclusiviste din Elveția. Călinescu este profund dezgustat.

„Oameni buni! Chestiunea e atât de belită, încât nici mama dezbeliturii nu ar performa. Imaginile cu cuplul bielii-manivelii, in vizita la fabrica da orologii, ulisenardin, de sa îmi bag submarinu’ în adancururile oceanelor lor, da ceasornicari, imi imipiedica livele promis.

Doamne și tovarășe tot odată, vederea, cu Marele Repetent și cu micuța lui, ondina, profanând ceasornicăriile alea, mi-au produs o hernie cerebrală.
Acuma, din ce bani, din ce tronsonu’ doi de pensii, din ce Teldrum, din ce Codruța Kovesi și din ce alte băsescuri, tăricene și iohannesuri, au lins și, poate, achiziționat, aia 2 vreun pendul, e doar , de acum, treaba secundarului toaderccr.

Bai, gunoaielor, voi ar trebui sa circulați, la mână, doar cu ceasuri desenate din cariocă.

Încă ceva. Irina, ești fată tânără, o să îți fie greu să mergi mulți ani cu pachete la Jilava, Rahova, Costa Rica, Belgrad sau Madagascar…”, a scris Călinescu pe Facebook.

Autor: IOANA HURDEA