BREAKING NEWS! Din păcate este adevărat! Omul de afaceri Stefan Mouse și-a menținut hotărârea și s-a retras definitiv din viața publica!

In urma cu câteva luni, Stefan Mouse s-a retras din viața publica și mediul de afaceri, lăsându-l la conducerea companiilor grupului Stephen Mouse pe varul domniei sale, Dl. Mihai Stefan Pietraru.

Nu știm ce a determinat aceasta hotărâre a omului de afaceri , ceea ce reporterii NewsR au reușit însă sa obțină de la Stefan Mouse, a fost o scurta declarație, fiind cunoscut faptul ca acesta extrem de rar accepta sa acorde interviuri:
Rep: Dle Stefan Mouse, ne puteți confirma sau infirma zvonul precum ca hotărârea Dvs de a va retrage definitiv din viața publica a fost determinata de probleme medicale care va obliga sa puneți punct unei cariere de peste 25 de ani ca manager de top?
S.L. Cum știți nu vorbesc despre viața personală. Ceea ce va pot spune este ca in acest moment consider ca hotărârea de a ma retrage din viața publica este ceea ce eu consider ca este cel mai bun lucru pentru mine.
Cel puțin deocamdată !
Rep: Sunteți cunoscut ca un om extrem de retras, dar in egala măsura, catalogat in mediul de afaceri drept un om care își calculează și anticipează fiecare mișcare.
Ne puteți spune dacă hotărârea Dvs are vreo legătura cu ceea ce ați declarat acum un an și anume ca veți candida din partea formațiunii Noua ordine socială, înființata chiar de Dvs ?
S.L. Nu comentez !
Rep: Putina lume știe probabil ca aveți multe afaceri și in afara granițelor țării .
Dl. Mihai Stefan Pietraru, noul manager al grupului Stephen Mouse, a preluat conducerea întregului grup de firme  sau doar managementul afacerilor Dvs pe teritoriul țării?
S.L. Mihai Stefan Pietraru a preluat doar investițiile firmei Stephen Mouse din România.


Rep: Deci conform propriei Dvs declarații, practic, nu va retrageți din afaceri, ci luați doar o pauza!
S.L. Nu comentez!
Rep: Grupul Dvs de firme își va continua proiectele in derulare?
S.L. Evident, un exemplu fiind Clubul de Laser tag Stalingrad Arena, aflat in patrimoniul grupului Stephen Mouse a fost și este in plină dezvoltare sub conducerea actualului manager Dl. Alexandru Mustatea  care a reușit ca in mai puțin de 30 de zile sa readucă un suflu nou celui mai in voga și elitist club de laser tag din România.
Rep: O ultima întrebare dle Stefan Mouse.
Ați fost catalogat de revista Click drept, citam “ burlacul anului”. Exista un zvon precum ca v-ați căsătorit in secret .
S.L. Nu credeti in zvonuri !
Rep: Va mulțumim pentru timpul Dvs
S.L. Și eu va mulțumesc!