Un autotren care circula pe DN 2A s-a răsturnat, joi după-amiază, în localitatea Crucea, peste o maşină care transporta zeci de butelii încărcate cu butan, fără a se înregistra victime, traficul rutier fiind blocat în zonă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Reprezentanţi ai ISU au declarat că unele dintre cele 50 de butelii aflate în maşină s-au împrăştiat pe carosabil, în prezent neexistând pericol de explozie. Şoferul autovehiculului ce transporta butelii ar fi suferit un atac de panică.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 2A Hârşova – Constanţa, în zona localităţii Crucea, a avut loc, în jurul orei 13,30, un accident rutier. Un autotren s-a răsturnat peste o autoutilitară care transporta butelii. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri. Echipaje ISU şi de poliţie sunt prezente la faţa locului. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)