Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Un cuplu foarte îndrăgit și-ar fi spus „Adio”, în mare secret. Detaliile care i-au dat de gol

Omul de afaceri Bobby Păunescu (43 de ani) și fotomodelul Alice Peneacă (26 de ani) păreau să formeze un cuplu foarte solid, însă potrivit publicațiilor tabloide cei doi se pare că au decis să divorțeze, în mare secret, la nici trei ani de la căsătorie.

Povestea de iubire dintre Bobby și Alice se pare că s-a sfârșit discret așa cum a și început. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013 într-o ceremonie discretă, fără prea mare tam-tam, doar în fața rudelor și a prietenilor apropiați, însă lucrurile se pare că nu au mers așa cum au plănuit. În ultima vreme, apropiaţii nu i-au mai văzut împreună, ba chiar dau ca sigur divorţul lor pe cale amiabilă, potrivit libertateapentrufemei.ro

S-au căsătorit în iulie 2015

Se pare că relația celor doi nu a mai rezista la distanță, Alice fiind nevoită să stea mai mult peste Ocean, pentru a-și respecta contractele de fotomodel, în timp ce Bobby a stat în București pentru a se ocupa de afacerile pe care le are. Ceea ce le-a dat de gândit tuturor este și faptul că cei doi nu-și mai pun deloc imagini pe rețelele de socializare împreună, iar cei doi nu s-au mai afișat  împreună în public din iulie 2017,  la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

“Din păcate, Alice şi Bobby nu mai sunt împreună, dar nu vor să vorbească despre acest subiect delicat. S-au înţeles să nu facă deocamdată declaraţii şi încearcă să salveze aparenţele. Un like de la el pe contul de socializare poate fi interpretat că sunt în relaţii bune, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Tot pe conturile de Instagram şi Facebook s-au şi «înţepat» în ultima vreme, unde fiecare a publicat mesaje cu subînţeles şi nici o fotografie împreună”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Potrivit publicației menționate, căsnicia lor a început să scârțâie serios de toamna trecută, iar Bobby nu a fost alături de Alice, nici măcar de ziua ei, pe 31 octombrie, când a împlinit 26 de ani. Alice și Bobby s-au cunoscut la finalul anului 2013, iar în iulie 2015 s-au căsătorit. Nunta a avut loc pe o pajiște din studiourile Buftea, chiar pe malul apei.