Sfarsitul anului 2017 a fost unul cu adevarat marcant pentru lumea muzicii. O situatie absolut socanta a stapanit in ultima luna a anului lumea muzicala din Brazilia, in timp ce SUA si-a deschis bratele spre un nou cuplu din lumea muzicala, care si-a unit destinul, alegand momentul perfect pentru a da vestea in fata sutelor de mii de oameni, chiar pe scena pe care aveau concert.

Tragica intamplare de la Atmosphere Festival in Brazilia

Un DJ celebru si-a aflat sfarsitu pe scena acestui festival in timp ce mixa pentru publicul extrem de infocat din Brazilia. Kaleb Freitas a fost prins intre ramasitele scenei care s-a prabusit in timpul festivalului Brazilian Atmosphere, derulat in orasul Esteio. Scena s-a prabusit in plin spectacol din cauza vantului puternic, iar DJ-ul in varsta de 30 de ani s-a aflat exact in acel moment pe scena.

Kaleb a fost lovit de bucatile uriase de structura a scenei, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Momentul a fost filmat si a aparut imediat in presa locala si nationala, iar datorita notorietatii DJ-ului s-a raspandit imediat.

Markus Schulz a cerut-o de sotie pe logodnica sa, romanca Adina Butar

Tot finalul anului 2017 a fost martorul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente. Adina Butar a fost ceruta de sotie de catre Markus Schulz, logodnicul ei, unul dintre cei mai cunoscuti DJ profesionisti ai lumii.

Dupa ani intregi de relatie, Adina Butar a fost surprinsa in momentul in care canta si mixa alaturi de logodnicul sau pe scena in fata unui public extrem de numeros, in Los Angeles. Mark si-a facut numarul, dupa care a prins curaj si in aplauzele publicului a ingenuncheat si a cerut-o de sotie pe Adina.

Conform celor declarate de cunoscuti, inca din luna martie a anului trecut se pregateste Mark sa o ceara de sotie pe Adina, iar proaspata mutare a lor la Miami a facut din acest moment sa fie un cadou perfect de casa noua.

Iata asadar cum un singur an poate marca o era intreaga din aria muzicala. Adevarati ani de istorie sunt destramati intr-o singura secunda, in timp ce in alta secunda o noua era muzicala prinde viata si isi incepe drumul spre succes si admiratie.