Gruparea teroristă Anal-Fabet lovește din nou prin vocea prim-ministrului României

Premierul Viorica Dăncilă a devenit ținta ironiilor pentru unele dintre gafele sale de exprimare orală. După şedinţa de luni de la PSD, premierul a încercat să scape de jurnalişti, dar a fost prinsă chiar înainte de ieşire şi a scăpat un nou „porumbel”, informează realitatea.net.

Viorica Dăncilă, flancată de vicepremierul Paul Stănescu în drumul către uşa de ieşire din holul Parlamentului, a fost oprită în ultima clipă de un jurnalist care i-a amintit „sunteţi premierul României”.

Întrebată despre proiectele discutate în şedinţa de azi, Viorica Dăncilă a spus că două proiecte „se află în transparenţă” (n.r. – au intrat în procesul de transparenţă publică, conform legii).

„În cel mai scurt timp, prima va fi legea parteneriatului public-privat şi apoi legea achiziţiilor publice. După cum ştiţi, se află în transparenţă. Sperăm că într-o săptămână să rezolvăm (!)”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată despre modelele străine adoptate în legislaţia educaţiei, Viorica Dăncilă i-a bulversat pe jurnalişti, vorbind despre un alt domeniu: „Da, la legea achiziţiilor publice, luăm modelul german”.