Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir cercetează cu atenție paginile de Facebook ale celor care îi critică postările, după care îi înjură și îi blochează. Dragomir este noua vedetă a trusturilor de presă controlate de penali, fiind considerat un „luptător pentru libertate și democrație”.

Duminică, Dragomir a avut o nouă postare în care a afirmat cu nonșalanță că România nu are bani de autostrăzi și spitale pentru că statul a folosit fondurile pentru „interceptarea românilor”. Afirmațiile ridicole ale fostului ofițer SRI au fost taxate de mai mulți internauți, fapt care l-a enervat pe Dragomir. Acesta a intrat pe paginile de Facebook ale celor care îi ridiculizau aberațiile și le-a postat fotografiile: „La ce față ai. N-am timp să-ți răspund. Block”, a reacționat luptătorul pentru democrație și adevăr.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a distribuit duminică un articol al jurnalistului Răzvan Savaliuc, în care acesta precizează că, în ultimii 12 ani, peste 6 milioane de români, respectiv toată populația activâ aflată în câmpul muncii, au fost ascultați, fiind cheltuite zeci de miliarde de euro pe interceptările și filajele SRI.

„3000 de euro ziua de filaj la SRI. Va confirm ca cifra este reala. Aici sunt banii dumneavoastră!!! Într-o zi vom înțelege cu toții de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem ‘intelligence’ de dăm pe afară. Sume uriașe au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi și ceilalți mafioți care conduc statul paralel vor trebui sa plătească sumele cheltuite în interes personal. Va trebui să recuperam de la ei și de la neamurile lor toate milioanele astea aruncate pe apa sâmbetei. Până la ultimul cent!”, a scris, duminica, Daniel Dragomir, pe Facebook.

Daniel Dragomir a fost ofițer al Serviciului Roman de Informații.

Fostul ofițer SRI este cercetat în “Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiau să afle informații despre Laura Codruța Kovesi și angajații firmei. El a acuzat că procurorii tergiversează dosarul, în loc sa îl trimită în judecată.

Autor: