Cum nunta regală se apropie, oamenii din întreaga lume sunt încântați că Meghan Markle va aduce puțină sclipire în stil Hollywood la Palatul Buckingham.

Având în vedere ca mai sunt doar câteva zile pana la marele eveniment, purtătorii de cuvânt de la Palatul Kensington oferă din ce în ce mai multe detalii despre nunta regală.

Se pare că părintii lui Meghan Markle vor ajunge la Londra în săptămâna nunții și vor avea rolul bine stabilite. Mama actriței o va însoți în caleașcă spre biserică, în timp ce tatăl său o va conduce spre altar.

În plus, mirele și mireasa nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă.

Un detaliu atipic pentru o nunta este faptul ca Meghan Markle nu va avea domnișoară de onoare. Informația este oficială, prin urmare zvonurile conform cărora Jessica Mulroney, stilista vedetei, ar fi avut acest rol în cadrul ceremoniei, s-au dovedit a fi false.

Meghan are un grup foarte restrâns de prietene și, efectiv, nu a putut sa aleagă pe cineva anume. Fiecare s-a implicat activ în pregătirea evenimentului” a fost motivația reprezentanților Casei Regale.

În lipsa unei domnișoare de onoare, Meghan Markle va beneficia de ajutorul fetelor care vor ține florile.

Printul Harry și Meghan Markle urmează sa devina soț și soție pe data de 19 mai, la Capela Saint George, de la Palatul Windsor.