Mii de oameni la pușcărie pe probe inventate

Horatiu Baias a discutat cu privire la aceasta problema cu Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi. De frica, au secretizat tot, inclusiv specificatiile tehnice, inclusiv caietele de sarcini. Adica, din bani publici, ei cumpara la secret ce tehnica si ce soft vor ei. Fara transparenta, fara vreo umbra de legalitate.

Încă o dată.
Sunteți ascultați cu tehnică, software și echipamente care pot să vă inventeze convorbiri, să vă modifice convorbiri, să inventeze mesaje și să distorsioneze vocile când convine sau nu, inclusiv “tehnica” dată denunțătorilor.

Dacă vreți să expertizați înregistrările cu care v-au băgat sau vă vor băga la pușcărie, nu puteți.

Vă pun și un film cu Kovesi (prima și ultima dată când a spus un adevăr). Vă explică chiar ea, Nefertiti, cum se face: astfel de software folosește și DNA. Așa au “paradit” serviciile și DNA mii de oameni.

Ministrul Justiției, președintii celor două camere ale Parlamentului, CSM, trebuie să ia act deîndată cu privire la faptul că zeci de mii de români se află in pușcării, arestați preventiv sau în instanțele de judecată, fiind acuzați pe baza unor probe “obținute” abuziv, ilegal și în secret.

Și nu doar să ia act. Să acționeze!

Iată documentul. Citiți.