În această dimineață, o mașină a explodat într-o stație de alimentare cu gaz din Pantelimon. La fața locului au ajuns pompierii și medicii, după ce o persoană a murit, iar șoferul autoturismului s-a ales cu răni și a fost transportat la spital.

În această dimineață, în jurul orei 05:35, o mașină a explodat într-una din stațiile cu alimentare cu gaz din Pantelimon, județul Ilfov.

Imediat au ajuns și pompierii, care au delimitat zona. Explozia nu a fost urmată de un incediu, dar unul dintre angajații stației de încărcare a murit pe loc, în timp ce șoferul a ajuns la spital.

O mașină a sărit în aer într-o stație de alimentare cu gaz din Pantelimon

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a mers la una dintre stațiile de alimentare GPL din Pantelimon, iar mașina sa a sărit în aer. În urma exploziei, un angajat, mai exact un bărbat în vârstă de 46 de ani, și-a pierdut viața pe loc, în timp ce tânărul a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

„În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Aici a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu. Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua, decedată. Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD”, a transmis ISU București-Ilfov.

Alimentarea cu gaze a fost oprită în zonă

Autoritățile au anunțat că, pentru moment, alimentarea cu a fost oprită în zonă, iar traficul restricționat. Cei care locuiesc în apropierea stației de încărcare spun că explozia s-a auzit de la câteva sute de metri.

„Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, a mai transmis ISU București-Ilfov.

Sursa: spynews.ro

explozie | gaz | masina | pantelimon