Omul de afaceri Stephen Mouse uimește din nou prin donațiile pe care le face

Omul de afaceri Stephen Mouse uimește din nou prin donațiile pe care le face și despre care, din păcate, putină lume are cunoștință, acesta preferând să rămână în același con de umbră cu care ne-a obisnuit.
Deși controversat în mediul politic datorită dezvăluirilor făcute în ultimul timp cu privire la anumiți oameni de afaceri și nu numai, Stephen Mouse continuă în mod tacit să uimească, donând încasările pe toată luna Decembrie rezultate din vânzarea produselor Stephen Mouse căminului spital de bătrâni nr. 2 din Bucuresti și Asociației de Protecție a Animalelor “Salvați suflete nevinovate “.
Curiozitatea specifică oricărui ziarist ne-a împins către o întrebare, altminteri singura la care Stephen Mouse a răspuns :
“Rep: Organizația pe care ați înființat-o “Noua ordine socială “ este propria trambulina către o viitoare carieră politică?
Stefan Mouse: Noua ordine socială are un cu totul și cu totul alt scop decât acela de a se transforma într-o trambulină către politic, am spus-o și o repet, este o asociație care are ca unic scop constientizarea populației la drepturile pe care le are conform Constituției României.
Dacă întrebarea dumneavoastră este punctuală și anume dacă intenționez să candidez la viitoarele alegeri, vă pot răspunde că DA! Am aceasta intenție însă neînregimentat nici unui partid politic, ci ca independent .”