Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells: „Am un respect ridicat pentru ce a făcut Caroline Dolehide”/ Cu cine va juca în următorul meci

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells, după ce s-a impus, duminică, în trei seturi în fața americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

„Am un respect ridicat pentru ce a făcut Caroline Dolehide. Am avut probleme în setul doi, dar am vrut să lupt până la capăt. După ce am câştigat setul doi, mi-am dat seama că am o şansă bună pentru a câştiga meciul. Mi-am spus că trebuie să fiu mai agresivă. M-am deplasat foarte bine şi acest lucru m-a ajutat să câştig”, a declarat Simona Halep.

Ea a pierdut un singur meci de la începutul sezonului de tenis, finala de la Australian Open, iar site-urile de specialitate o ridică în slăvi pe românca de 26 de ani. Site-ul live-tennis.com scrie că, de cinci luni, liderul mondial joacă cel mai bun tenis la carierei.

„Halep are un bilanţ de 15-1 în acest început de an şi traversează probabil ce mai bună serie pozitivă a carierei sale. După un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabilă în acest an. Românca pare să fi revenit la cel mai bun nivel fizic după accidentarea de la picior”, a scris live-tennis.com, în avancronica meciului din turul trei al Indian Wells, contra Carolinei Dolehide.

 În optimi, Simona Halep o va înfrunta pe chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), care s-a impus cu 6-1, 6-2 în fața franțuzoaicei Kristina Mladenovic (14 WTA)

Halep a intrat direct în turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.