Declarații fără precedent făcute de Liviu Dragnea! Mai exact, șeful PSD a declarat luni seară, la Antena 3, că se ajunsese la o stare de tensiune între Guvernul Tudose și PSD. În plus, aceasta a devoalat că primise semnale că, pe undeva, prin luna martie avea să fie „executat” pentru ca Mihai Tudose, la acea vreme premier al României, să îi ia locul la conducerea partidului.”, scria EVZ în data de 30 ianuarie 2018.

Spre dezamăgirea a milioane de români, suntem la sfârșitul lunii aprilie și nu am avut bucuria de-al vedea ”executat” pe Liviu Dragnea. Totodată, ultimul termen al procesului în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea loc miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

În 21 martie, Dragnea a fost audiat timp de aproximativ trei ore la ICCJ, unde a susţinut că este nevinovat, că a fost trimis în judecată fără nicio probă, ci doar în baza unor „bârfe spuse la un şpriţ” şi că a rămas „ţinta DNA”. De asemenea, liderul PSD a fost confruntat cu fosta directoare a DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, în condiţiile în care ei au dat declaraţii contradictorii în instanţă.

Liviu Dragnea ar putea lipsi de la Înalta Curte, deoarece, potrivit unor surse politice citate de Ziare.com, el s-ar duce într-o ”vizită oficială” în Israel. Oficial, liderul PSD nu a anunțat acest lucru. În schimb, a fost confirmată vizita premierului Viorica Dăncilă, care a arătat că merge în Israel la invitația omologului său, Benjamin Netanyahu. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea fuge în Israel.