Traian Băsescu l-a exclus din PMP, iar acum îl face praf pe fostul președinte: ‘Sunteți blat cu țoapa și Primăria Generală’

Atac extrem de dur la adresa liderului Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu. Exclus recent din PMP, Radu Cristescu îl acuză pe fostul său şef de partid de blat cu PSD.

„Ii reamintesc domnului președinte Traian Băsescu că țoapa la care face referire, e țoapa care își trece toate proiectele megalomanice cu ajutorul Partidului Mișcarea Populară . Dar, pot crede că sunteți dezinformat și candidatul unic la președenția partidului vă minte, așa cum o face tot timpul.

P.S Nu v-a plăcut când a fugit Mircea Toader și Vasile Blaga cu voturile Elenei Udrea, acum vă place când au fugit cu candidatura …mea pe scări?

Refuz să cred că dumneavoastră, Traian Băsescu, puteți participa și gira o comedie de Congres cu un candidat unic, ca la PSD! Dar, dacă tot sunteți blat cu țoapa și Primăria Generală, nu mă mai miră nimic!”, a scris Radu Cristescu, considerat omul Elenei Udrea, pe Facebook.

Autor: Loredana Codruț