În urmă cu aproximativ o săptămână, pe fondul criticilor apărute în spațiul public privind mandatul de primar general al Capitalei, Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook un filmuleț în care prezintă cetățenilor realizările sale.

În filmuleț, Firea ține să atragă atenția asupra faptului că a fost criticată cât pentru două mandate. Nici de această dată reacțiile nu au întârziat să apară. Au existat câteva pagini Facebook ce au creat videoclipuri de tip pamflet pe baza celui al actualului primar al Municipiului București. Surpriza vine din partea primarului sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta a postat ieri un filmuleț prin care prezintă și bilanțul lui.Acesta ține să menționeze că filmulețele au devenit un trend și că dorește să fie în ton cu această tendință.

„Am văzut că se poartă, în aceste zile, filmulețele de bilanț, la doi ani de mandat, ale primarilor bucureșteni. Mă aliniez și eu acestei tendințe, cu amendamentul că rămân un adept al zicalei „lauda de sine nu miroase bine” și cu precizarea că sunt perfect conștient că mai avem multe de făcut în Sectorul 1 până să ne ridicăm cu adevărat la nivelul exigențelor celei mai dezvoltate comunități locale din România”, a scris Dan Tudorache pe pagina de Facebook.

Autor: Iulia Moise