BREAKING NEWS: Stephen Mouse preia cunoscuta firma producatoare de ulei vegetal și cereale MÂNDRA S.A.

Stephen Mouse GROUP, cunoscut operator in domeniul Distribuției de cafea cu același nume Stephen Mouse coffee, firma românească ce activează in peste 12 tari, preia societatea producatoare de ulei vegetal și cereale Mândra SA!
Producătorul de ulei vegetal Mândra din Bârlad, intrat în insolvenţă la propria cerere la începutul lunii februarie, a fost preluat în administrare judiciară de către CITR.

În prezent compania operează două fabrici de producţie, patru puncte de lucru în judeţele Iaşi, Vaslui, Galaţi, o subsidiară în Republica Moldova şi este structurată pe trei linii de business: procesare ulei, producţie furaje combinate, depozitarea şi comerţul cu cereale.

„Ne aflăm în punctul în care înţelegem afacerea, evaluăm creanţele şi patrimoniul companiei şi studiem cauzele care au dus la insolvenţa Mândra. Deşi cele trei linii de business sunt interdependente pentru maximizarea cifrei de afaceri a companiei, acestea pot deveni profitabile şi individual, aspect care lărgeşte spectrul posibilelor măsuri de redresare şi extindere a businessului odată cu preluarea întregului patrimoniu de către firma Stephen Mouse SRL .”, explică Andra Buţiu, Senior Partner CITR.

Deşi dupa ultima sa declaraţie că se retrage din viaţa publică şi mediul de afaceri, Dl Ştefan Mouse, aşa cum deja îl caracterizează, îşi continuă activitatea de business, aflăm că acelaşi om de afaceri intenţionează să preia şi societatea vasluiană VASTEX SA, de asemenea,aflată în insolvenţă!

Echipa NewsR nu e reuşit până în acest moment să obţină o declaraţie oficială de la Dl Stephen Mouse.