Anunță o ”hemoragie” de primari liberali: Ne-au păcălit, numai minciuni ne-au spus

 

”PNL ne-a păcălit, ne-au făcut numai promisiuni, numai minciuni. Eu nu vreau să stau marionetă, mai bine plec de la primărie. Ne-au pus să cheltui banii pe studii de fezabilitate pentru proiecte din PNDL, din Anghel Saligny, dar nu au finanțat nici un proiect”, a declarat Aurel Enache pentru G4Media.ro.

El a spus că în perioada următoare alți zece primari liberali se vor întoarce la PSD, partidul din care plecaseră înainte de alegerile locale din septembrie 2020.

Marius Mina, președintele PNL Giurgiu, a spus în conferința de presă că alți trei primari vor reveni la PSD: Cătălin Corbea – Prundu; Constantin Stoica – Colibași; Florin Nidelea – Clejani, potrivit publicației Opinia de Giurgiu.

Întrebat de G4Media cum se poate transfera la un alt partid fără să își piardă mandatul, așa cum prevede legea, Enache a spus că le-a cerut liderilor PNL să îi retragă sprijinul politic. ”Am discutat cu ei și le-am spus că nu mai vreau să primesc doar minciuni. Să îmi retragă sprijinul politic, că eu oricum nu mai rămân la PNL”. (Foto: Aurel Enache – stânga – și Marius Mina, președintele PSD Giurgiu / G4Media)

G4media