BREAKING NEWS Grupul de firme Stephen Mouse intl Ltd.

Demarează parteneriatul cu Metro Cash@Carry și începe în scurt timp construcția a trei locații „La doi pași” pe raza județului Giurgiu.

Stephen Mouse CEO STEPHEN MOUSE INTL LTD :

Înainte de pandemie, am promis un proiect de economie sociala, prin dezvoltarea și expansiunea ariei de activitate a grupului de firme, angajand oameni din segmentul de vârstă 50+.

Speram ca în parteneriat public privat cu autoritățile locale, sa reușim asigurarea a minim 50 de locuri de munca, pe raza județului Giurgiu.

Rep: Într-o declarație anterioara, ce este drept în plina pandemie, ați afirmat ca veți venii în sprijinul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Va mențineți declarația și implicit și promisiunea?

S.M. Evident! Este principalul obiectiv al filialei grupului nostru de firme! Acesta fiind și principalul obiectiv pe care ni-l propunem și-anume, crearea de locuri de munca în primul rand pentru persoanele defavorizate!

Rep: De ce ați ales jud Giurgiu, pentru noul dvs proiect și nu alta zona.

S.M. În primul rand, nu am ales eu, ci echipa manageriala a grupului de firme Stephen Mouse intl Ltd. În al doilea rand,sunt create locuri de munca pt pers cu dizabilități și în București, în locațiile pe care Stephen mouse Group le deține pe teritoriul României.

Rep: Sperați la sprijinul autorităților locale în ceea ce privește, demararea noului dvs proiect, respectiv, inaugurarea a trei locații Shop „La doi pași”?

S.M. Cu sau fără sprijinul autorităților locale, indiferent de județele unde reprezentata din Stephen Mouse din România, are puncte de lucru, eu personal îmi demarez ca de fiecare data proiectele începute.

REP : De curând, a apărut în presa, faptul ca ati început sa revigorati segmentul de divertisment și HORECA în București, este adevărat?

S.M. Da, este adevărat! Speram ca în următoarea perioada sa redeschidem locațiile horeca din România, cu precădere Clubul Stalingrad laser tag din București, dar despre asta mai multe detalii, va poate oferii noul manager al clubului, tânărul Radu Ghiorghe.

Rep: Profitând de faptul ca rar acceptați interviuri, o întrebare indiscreta!

S.M. Este cunoscut faptul ca sunteți un om extrem de retras, rar acceptați sa raspundeti la întrebări! În ciuda acestui fapt, va adresez o întrebare!

Este de notorietate faptul ca ati înființat o Asociație „NOUA ORDINE SOCIALA”! Va veți implica politic în următoarea perioada?

S.M. 100% NU! De fapt, Proiectul NOUA ORDINE SOCIALA, e un proiect pe care l-am abandonat de multa vreme.

Rep: O ultima întrebare, dacă se poate! V-ați retras din mediul de afaceri și din viata publica și cu toate acestea, va continuați proiectele de bussiness.

S.M. Dra, luați cuvinte din contextul declarațiilor mele. Am spus ca în România, am o echipa manageriala, astfel retrăgându-ma de la conducerea filialei din România.

Rep: Vă mulțumesc pt timpul acordat S.M. Cu multa placere și succes în activitatea dvs

Rep special newsr.ro

Clara Vărzaru