Berbec

Sunt favorizati cei cu calificari mai rare, speciale: se poate sa revina cineva cu o oferta imbunatatita fata de ce v-a oferit zilele sau saptamanile trecute. Oricum, este o perioada favorabila pentru cei care isi doresc o schimbare in cariera, un pas inainte.

Taur

Pentru voi este o perioada in care sunt activate la maximum legaturile cu strainatatea. Va pregatiti sa porniti la drum lung, faceti rezervari sau bagaje, apare posibilitatea unui stagiu de pregatire, de perfectionare sau poate chiar un contract temporar de munca.

Gemeni

Poate ca oscilati acum in fata unor decizii importante, dar se pare ca dati o importanta exagerata unor evenimente din trecut: veti putea vedea ca s-au schimbat situatii si contexte. Incep sa se concretizeze promisiuni legate de finantarea unui proiect la care visati cu ochii deschisi.

Rac

Se succed evenimente si propuneri neasteptate, dar oricum ar fi bine sa amanati un raspuns ca sa vedeti in ce masura acestea au consistenta necesara. Este posibil sa bateti palma cu un client si sa incheiati o tranzactie imobiliara negociata indelung.

Leu

Posibile deblocari in ceea ce priveste finantele printr-o incasare neasteptata, un avans pentru o lucrare destul de importanta. Atentie totusi la cheltuieli majore, investitii: gandul la beneficii va poate face sa neglijati riscuri, dificultati.

Fecioară

O rezolvare neasteptata a unor demersuri ale voastre anterioare; se pare ca au fost apreciate punctele de vedere sau interventiile voastre. Flexibilitate si deschidere: veti acorda atentie unui domeniu pe care l-ati apreciat prea putin pana acum.

Balanţă

Gasiti se pare acele persoane ce va pot ajuta sa rezolvati chestiuni presante pentru voi si veti avea timp sa stabiliti detalii. Preocupari legate de planul financiar si aveti succes in demersurile de a obtine sume care vi se cuvin de drept, restante.

Scorpion

Se simte un soi de multumire interioara sau de incredere in voi insiva ce va permite sa tintiti mai sus. Va urma o perioada favorabila in plan financiar in care talentele si abilitatile voastre vor fi apreciate si recompensate la adevarata valoare.

Săgetător

Graba pentru voi ca sa rezolvati o chestiune contractuala, o problema ramasa nerezolvata, insa este bine sa ascultati si argumentele celeilalte parti. Se poate sa aflati ca a ramas destul de putin timp in care puteti opta pentru o bursa sau pentru o forma de perfectionare in strainatate.

Capricorn

Vesti interesante: aflati ca este posibil ca investitiile voastre, eforturile pentru calificare sau ridicare profesionala sa dea roade mai curand decat va asteptati. Posibil sa isi achite cineva o datorie fata de voi, sa recuperati ceva de la care va cam luaserati gandul.

Vărsător

Vesti sau raspunsuri importante pentru voi pot aparea in perioada imediat urmatoare. Ar putea sa se termine o perioada de nelinisti, de asteptari sau de emotii o data cu confirmarile pe care le primiti, cu semnaturile pe care le obtineti.

Peşti

Schimbare neasteptata de atitudine a unor prieteni sau persoane influente fata de voi. Un ”posibil” de mai zilele trecute se poate transforma intr-un ”imediat” neasteptat pentru voi. Important este sa va pastrati cumpatul, increderea, echilibrul.