VIDEO – Ăsta este ministrul Apărării în Guvernul României? „România nu are legături cu Dumnezeu, are legături demonice. Trebuie să le dezlegăm”

Ăsta este ministrul Apărării în Guvernul României? Ministrul Apararii, Gabriel Les: „România nu are legături cu Dumnezeu, are legături demonice. Trebuie să le dezlegăm”.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, sustine ca „Romania nu are legaturi cu Dumnezeu, ci legaturi demonice” intr-un discurs sustinut intr-o biserica penticostala din Bucuresti, Biserica Profides.

Discursul a avut loc in noiembrie 2018, dupa esuarea referendumului pentru schimbarea Constitutiei in ce priveste definitia familiei. Les s-a declarat „indurerat” de esec, sustinand ca „Romania are legaturi demonice”.

„Durerea ca referendumul nu a trecut persista in sufletul meu si in inima mea, totusi cred cu tarie ca Dumnezeu stie mai bine decat noi si probabil ca a fost un mesaj pe care ar trebui sa il luam foarte in serios, pentru noi, pentru Romania. Asta inseamna ca nu trebuie sa incetam sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa dezlege legaturile pe care Romania le are astazi nu cu Dumnezeu, legaturile demonice pe care le are, si sa continuam sa ne rugam”, a spus Les in Biserica Profides din Bucuresti.

De la minutul 01.45:

Biserica Profides este o biserica penticostala infiintata de cantaretul Tony Berbece.

„Initial acest nume l-am creat pentru grupul muzical pe care visam sa-l am inca pe cand eram la liceu, iar inspiratia mi-a venit avand in fata un dictionar latin-roman. In anul 2005 am infiintat trupa Profides cu scopul de a raspandi credinta in Dumnezeu si de a incuraja oamenii la o viata curata prin versurile si muzica noastra.

In anul 2015 am inteles ca lucrarea Profides trebuie sa treaca la un alt nivel si sa infiintez o Biserica noua in Bucuresti. Nu este o ambitie omeneasca, ci este o chemare divina, a carei scop il vad adesea prin marturiile celor care vin la intalnirile noastre si gasesc ceea ce cautau, atat vindecare sufleteasca cat si trupeasca si un tel in viata, acela de a fi crestini autentici si de a fi siguri ca dincolo ne asteapta viata cu Cristos”, a explicat Berbece pe pagina bisericaprofides.ro.